Tratamente cearcane

Cearcanele reprezinta o problema pentru foarte multe persoane, deoarece confera fetei un aspect imbatranit si obosit. Cearcanele au numeroase cauze. Bagajul genetic, lipsa somnului, stilul de viata si avansarea in varsta toate contribuie la aparitia cearcanelor. Acestea se pot datora si pierderii grasimii faciale din zona suborbitara si a obrajilor, precum si slabirii ligamentelor. Unii oameni se nasc pur si simplu cu o structura osoasa deficitara si cu o lipsa de grasime in aceasta zona. Datorita faptului ca pielea este destul de subtire in aceasta zona, are tendinta de a trada efectele imbatranirii mai devreme decat restul fetei. Injectiile cu acid hialuronic la nivelul cearcanelor pot diminua aceste neajunsuri.

Tratamentul cearcanelor implica injectarea de acid hialuronic profund pe os; fillerul este apoi masat, avand un efect de umplere a depresiunii de sub ochi. Adesea este necesar doar 1 ml de acid hyaluronic, uneori si mai putin, daca defectul nu este foarte pronuntat. Daca cearcanele au o culoare mai inchisa, se pot folosi tratamente ca peelingul chimic, laserul sau lumina intens pulsata.

Tratamentul cu acid hialuronic dureaza 30-60 minute, iar disconfortul asociat cu procedura este minim, deoarece inainte de tratament se aplica o crema anestezica, iar fillerul contine lidocaina, un anestezic local. Activitatile sociale pot fi reluate imediat, iar efectele sunt vizibile pe loc si dureaza 6-12 luni.

Dupa injectare poate sa apara o usoara roseata si mici vanatai, care dispar in cateva zile si pot fi ascunse cu machiaj.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL