Modelare pometi cu acid hialuronic

Pometii sunt cea mai importanta parte a fetei din punct de vedere estetic, deoarece acestia ofera fermitate si sprijin. Desi standardele de frumusete difera de la o tara la alta ele au un lucru in comun: toate culturile asociaza frumusetea si tineretea cu pometii proeminenti si bine conturati.

Pometii sunt primii care sunt afectati de varsta, acestia incep sa piarda din volum, densitatea oaselor scade si pielea se subtiaza, pliurile faciale si  adanciturile devin mai pronuntate adaugand ani infatisarii dvs.

Dezvoltarea tehnologiilor estetice a facut posibila restaurarea pometilor cu acid hialuronic. Efectul este spectaculos, cu o ridicare instantanee a pometilor, reducand pliurile nazolabiale si  cercurile intunecate de sub ochi, facand fata sa para cu 5-10 ani mai tanara.

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos.

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic  de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare  de marirea volumului.

Tratamentul dureaza cel mult o ora si nu este dureros deloc, rezultatele estetice apar imediat iar pacientii pot sa isi reia activitatea lor de zi cu zi imediat dupa injectare.

Efectele tratamentului de umplere dermica depind de factori cum ar fi varsta, zona injectata, cantitatea de acid hialuronic, calitatea pielii.

Frecventa injectarilor se determina in functie de caracteristicile fiecarui pacient, dar in general durata efectului este de 18 luni.