Tratamentul facial al Madonnei cu oxigen hiperbaric

Este un sistem revolutionar non-invaziv , cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. S-a demonstrat stiintific ca procesul de imbatranire este cauzat de scaderea aportului de sange in tesuturi, prin urmare, de scaderea dozei de oxigen la nivel celular. De aceea pielea noastra trebuie oxigenata in profunzime, nu doar la suprafata. Solutia perfecta: tratamentul cu oxigen hiperbaric, realizat cu OCTOLINE – cel mai nou si mai versatil aparat multifunctional de tratamente dermato-cosmetice. Oxigenul hiperbaric este difuzat pe piele cu o viteza supersonica si este impins astfel in profunzimea dermului. Odata cu oxigenul ajung in profunzimea pielii ingredientele active folosite si anume un cocktail de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi. Rezultatele sunt instantanee: pielea devine mai elastica, mai neteda, mai hidratata, cu un aspect proaspat, stralucitor.

In plus, noul aparat multifunctional OCTOLINE permite realizarea a numeroase tratamente la nivelul fetei si scalpului:

CURATARE

– Efect de curatare puternica a pielii: inlaturarea celulelor moarte, excesului de sebum si purificarea pielii cu textura inegala.

– Efect de curatare in profunzime: transmite microvibratii in stratul adanc al pielii unde este acumulata melanina, desprinde si aduce la suprafata pielii melanina pe care o elimina efectiv.

PEELING

– Functia de peeling: elimina celulele moarte, punctele negre, excesul de sebum, impuritatile si bacteriile si stimuleaza regenerarea celulelor pielii.

– Operatie premergatoare tratamentelor de baza: inainte de aplicarea substantelor nutritive si ingredientelor active.

LIFTING

– Functia de lifting: dupa stimularea musculara cu un curent fin, functia de lifting a iontoforezei reda pielii elasticitatea si fermitatea

– Functia de masaj: un efect de micromasaj, cu ajutorul microcurentilor.

– Functia de regenerare: stimuleaza refacearea colagenului

VITAMINE

– Sonoforeza: ultrasunetele ajuta la patrunderea pana in straturile profunde ale pielii a substantelor active: vitamine, factori de crestere, acid hialuronic.

– Pentru toate tratamentele de riduri, lifting si stimulare a sintezei de colagen si elastina si echilibrarea metabolismului pielii.

TRATAMENTUL ACNEEI

– Pentru ameliorarea acneei, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice.

CUPEROZA

– Pentru tratamentul cuperozei, rejuvenare.

ULTRASUNETE

– Pentru penetrarea efectiva a substantelor in piele, utilizand vibratiile cu ultrasunete, rezultatul final fiind o piele cu un aspect mai tanar, mai elastic, cu o textura neteda si uniforma.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL