Augmentare buze cu acid hialuronic

Buzele reprezinta una dintre trasaturile definitorii ale fetei si buzele pline nu sunt doar senzuale, dar pot sa aiba si un efect de rejuvenare. Pe masura ce imbatranim, buzele au tendinta sa isi piarda volumul. Din fericire, augmentarea buzelor le poate ajuta sa isi recapete aspectul tineresc fara sa para false sau lipsite de naturalete.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai frecventa metoda de augmentare temporară a buzelor fiind si cea mai recomandata de specialisti. Acidul hialuronic este un component natural al pielii, iar productia acestuia se diminueaza odata cu trecerea anilor. In cele mai multe cazuri, pentru interventie este suficienta crema anestezica, dar se poate apela si la amortirea zonei respective cu ajutorul unei injectii . Acidul hialuronic ofera un volum natural buzelor si netezeste ridurile fine.

Pentru persoanele care isi doresc o modificare foarte subtila a buzelor, se injecteaza o cantitate mica de acid hialuronic pentru a ajuta la definirea buzelor. Acest lucru ajuta si la ameliorarea ridurilor fine din jurul gurii. Chiar si in cazul pacientelor care isi doresc buze mai mari, scopul este sa mentinem aspectul natural al buzelor, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect cu restul trasaturilor fetei. Durata efectului este de 6-12 luni, in functie de metabolismul fiecaruia si de tipul de acid hialuronic utilizat. Daca dupa aceasta perioada nu mai doriti o alta injectare, buzele revin la forma initiala, fara reactii adverse pe termen lung.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL