Fotointinerire cu lumina intens pulsata

Spune adio pielii imbatranite, efectelor agresiunii solare, cuperozei, petelor maronii si ridurilor fine. Cu ajutorul tratamentului inovativ cu lumina intens pulsata (IPL), rejuvenarea faciala neinvaziva este mai usoara ca niciodata.

Avantajele fotorejuvenarii IPL sunt multiple: disconfortul in timpul procedurii este minim, permite intoarcerea imediata la activitatile zilnice, determina o ameliorare graduala, cu un aspect natural a efectelor imbatranirii cutanate, rezultatele obtinute sunt de durata.

Fotointinerirea cu lumina intens pulsata sau fotorejuvenarea IPL este o tehnica moderna care foloseste o lumina inteligenta pentru a da pielii un aspect mai tanar si pentru a a ameliora ridurile de la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor.

Fotointinerirea IPL este o procedura cu o durata de aproximativ 30 de minute in care se folosesc pulsuri intense de lumina pentru a penetra profund in piele. Radiatia luminoasa determina cresterea temperaturii la nivelul dermului, ceea ce stimuleaza activitatea fibroblastelor, determinand cresterea productiei de colagen si a producerii de energie celulara (cresterea productiei are loc in aproximativ 6-8 saptamani de la debutul sedintelor). De asemenea, are loc eliminarea hemoglobinei de la nivelul vaselor superficiale distruse, care determina venectazii si roseata difuza, precum si indepartarea melaninei de la nivelul petelor pigmentare aparute odata cu inaintarea in varsta.

Pentru a obtine rezultate optime, sunt necesare mai multe sedinte de fotointinerire IPL, la intervale cuprinse intre 3 si 6 saptamani, acestea avand ca scop stimularea progresiva a colagenului natural. Diferite tipuri de laser si lumini concentrate sunt utilizate alternativ de la o sedinta la alta, iar ordinea utilizarii lor se stabileste in functie de aspectul pielii si de tipul si profunzimea ridurilor.
Efectul nu se pierde in timp, cu conditia ca pielea sa fie corect ingrijita, in principal prin folosirea cremelor de protectie solara.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL