Consultatii dermatologice

Consultatia initiala

La Clinica Dermasense, pacientul cu afectiuni dermatologice este tratat in contextul tuturor afectiunilor sale, deoarece pielea indica de multe ori perturbari si la alte nivele.

Consultatia initiala este o parte importanta a procesului diagnostic. Pacientul este examinat cu toate problemele (nu exista limita de afectiuni sau de timp). Initial vom avea o discutie cu pacientul, apoi vom examina pielea, vom formula un diagnostic si vom prescrie un tratament individualizat. Uneori sunt necesare analize suplimentare pentru certitudinea diagnosticului sau pentru identificarea cauzei afectiunii dumneavoastra.

Controlul

Consultatia de control nu este necesara pentru toti pacientii, dar multe boli dermatologice sunt cronice, necesitand astfel tratament de lunga durata. Incluse in aceasta categorie sunt psoriazisul, acneea, eczema, dermatita seboreica si multe altele. Unele medicamente necesita monitorizare pe durata tratamentului deoarece pot exista efecte secundare.

La Clinica Dermasense beneficiati de două controale gratuite dupa consultatia initiala.

Ce tratam?

Practica dermatologica include diagnosticul si tratamentul afectiunilor pielii, mucoaselor parului si unghiilor la adulti si copii. Daca aveti o problema cutanata sau intrebari despre sanatatea cutanata, va vom consilia cu privire la tratmentele adecvate. Suntem de parere ca, cu cat aveti mai multe informatii, cu atat veti fi mai pregatit sa luati decizii cu privire la sanatatea dumneavoastra.

La Clinica Dermasense tratam boli ca: acneea, alunitele (diagnosticare, urmarire dermatoscopica, excizii), cancere cutanate, caderea parului, psoriasis, eczeme, urticarie, infectii cutanate, micoze, veruci (negi), hiperpigmentari, urticarie, papiloame virale, vitiligo si multe altele.