Riduri tratament acid hialuronic

Ridurile si imperfectiunile pot fi tratate acum printr-o simpla injectie intradermica cu acid hialuronic. Acidul hialuronic este o substanta proprie pielii, care se gaseste in mod natural in derm. Pe masura ce avansam in varsta, calitatea acidului hialuronic se deterioreaza, cantitatea sa scade si ca rezultat pielea devine din ce in ce mai uscata, apar ridurile fine, urmate de riduri mai adanci. Datorita efectului sau de volumizare si hidratare, acidul hialuronic umple ridurile si restabileste volumele faciale.

Acidul hialuronic este non-alergic si este complet resorbabil. Rezultatele se vad pe loc si sunt foarte naturale. Activitatea sociala poate fi reluata imediat si efectul dureaza intre 6 si 18 luni, in functie de particularitatile pacientului (varsta, calitatea pielii, stil de viata) si de tipul de acid hialuronic folosit. Inainte de tratament se aplica o crema anestezica, acul folosit la injectare este foarte fin, astfel incat disconfortul asociat cu injectarea este minim.

Tratamentul nu este asociat cu reactii adverse, cel mult o usoara roseata sau mici vanatai, care dispar in cateva zile  si se pot acoperi cu fond de ten.

Utilizam in cadrul tratamentelor produse injectabile de top , de cea mai buna calitate, (Juvederm Ultra, Juvederm Vycross, Belotero,Teosyal) ce confera rezultate naturale, imediate si durabile, si aplicam cele mai noi si eficiente tehnici de tratament.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL