Tratamentul celulitei şi modelare corporală cu radiofrecventa

Tehnologia radiofrecventei MagicPolar livreaza fara durere o energie optim focusata la nivelul tegumenului si depozitelor adipoase subcutanate. Energia patrunde la o adâncime bine controlata si focusata strict pe zona de tratament de catre cei 6 electrozi dispusi în forma de cerc. Aceasta livrare focusata se traduce prin eficienţa marita care produce rezultate imediate si vizibile de la primul tratament. Tratamentul cu radiofrecvența MagicPolar este neinvaziv si placut din cauza energiilor joase folosite.

Incalzirea celulelor adipoase accelereaza metabolismul natural al acestora si cauzeaza reducerea dimensiunii lor. Cresterea temperaturii forteaza celulele adipoase sa secrete acizi grasi (grasimea se lichefieaza), care sunt eliminati prin sistemul limfatic. Rezultatul este reducerea aspectului celulitei si reducerea depozitelor de grasime localizate.
Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile intercelulare, drenajul limfatic este recomandat dupa orice tratament de remodelare corporala. Drenajul limfatic are ca rezultat intensificarea, prin masaj prin presoterapie, a curentului limfatic, de pana la 10-15 ori!
Beneficiile tratamentelor corporale cu radiofrecventa tri/multipolara:
– reducerea grasimii localizate si astfel reducerea circumferintei pe zona tratata
– reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal
– eliminarea toxinelor si a lichidelor
– tonifiere profunda, reconturare, efect de lifting
– stimularea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda
– reducerea vergeturilor si prevenirea aparitiei acestora
– imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata, aport de nutrienti si oxigen, vasodilatatie
– imbunatatirea vizibila a aspectului pielii chiar de la prima sedinta
Fiind un tratament extrem de eficient asupra tesutului adipos din profunzime, radiofrecventa este recomandata pentru tratarea oricarui tip de celulita, chiar si celulita in stadiile 3-4.
O sedinta de radiofrecventa dureaza dureaza intre 30-60 minute in functie de zona tratata, fiind recomandata efectuarea a 6-8 sedinte la interval de 7-14 zile pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
Pentru intretinere este indicata efectuarea unei sedinte la interval de cca. 2-3 luni.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL