Radiesse

Cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde hidratarea, fermitatea si elasticitatea, iar pierderea de colagen sau deteriorarea fibrelor de  elastina din derm contribuie la formarea ridurilor.

Radiesse este un filler dermic compus din microsfere de calciu (hidroxiapatita de calciu) suspendate intr-un gel apos, care este injectat in piele printr-o procedura simpla si neinvaziva. Radiesse poate sa restabileasca aspectul tanar si sanatos al pielii, sa sublinieze trasaturile frumoase deja existente, ne ajuta sa luptam cu varsta si gravitatia, toate acestea fara interventie chirurgicala sau cicatrici.

Cu Radiesse, se poate obtine efectul de conturare si volum mult dorit, deoarece stimuleaza regenerarea proprie a pielii, producandu-se colagen nou, ceea ce face pielea mai ferma si mai elastica.

Radiesse actioneaza imediat dupa injectare, corectand pielea si avand un efect instant de lifting. Astfel, Radiesse atenueaza instantaneu ridurile, inlocuieste volumul lasat in obraji si imbunatateste conturul liniei mandibulei.

De-a lungul urmatoarelor saptamani dupa injectare, microsferele mici de hidroxiapatita de calciu din Radiesse stimuleaza pielea pentru a produce colagen nou, obtinandu-se, astfel, un aspect moale, natural si intinerit al zonei tratate.

Pentru mai multe informatii despre #Radiesse, modul de actionare si rezultatele obtinute chiar de la prima injectare, consultati site-ul: http://radiesse-romania.ro/