Mezoterapie Jalupro

Mezoterapia este foarte eficienta si in acelasi timp cea mai sigura metoda de tratament pentru multe probleme ale pielii.Poate fi aplicata pe diferite parti ale corpului, in special acolo unde pielea isi  pierde rapid elasticitatea si fermitatea.

Mezoterapia este folosita impotriva:

– imbatranirii generale a pielii sau a deteriorarii ei temporare

– caderii parului

– celulitei

– vergeturilor

– cicatricelor si a multor alte probleme ale pielii

– cearcanelor

Aceasta metoda presupune injectarea unor doze mici de substante medicamentoase direct in zonele afectate iar substantele active introduse au rolul de a stimula procesele de regenerare naturala.Cocktail-urile speciale blocheaza impulsurile celulelor care sunt responsabile de arderea energiei, absorbtia grasimii si accelerarea ciculatiei. Cocktail-urile folosite pentru fata, gat si decolteu sunt un mix de multe substante revitalizante si regeneratoare ca si acidul hialuronic, siliciu organic si complexe de vitamine, acestea stimuleaza metabolismul celular, producerea de colagen si elastina.

Mezoterapia este foarte eficienta si in tratarea caderii excesive a parului la barbatii de varsta mijlocie dar si la femeile care au nascut recent sau urmeaza sa intre la menopauza.Terapia implica injectarea  unor substante nutritive pentru par in piele (dexaphantenol, biotina, siliciu organic, minoxidil, lidocaina) aceste substante incep regenerarea structurii parului si in acelasi timp stopeaza procesul de cadere a parului.

Va recomandam, de asemenea, mezoterapia ca si tratament de sprijin pentru a lupta impotriva celulitei si a obezitatiii; cocktail-ul din injectii contine, printre altele, cofeina, extract de l-carnitina si de anghinare, care combinate cu un masaj intens,  faciliteaza indepartarea tesutului adipos in exces facand pielea mai ferma.

O mezoterapie eficienta necesita multe tratamente (4-6 sedinte la interval de 7-10 zile) dar dupa cateva luni rezultatele sunt uimitoare, starea pielii dupa tratamente este imbunatatita in mod semnificativ, liniile fine dispar complet, iar cele mai profunde devin mai putin adanci.

Eficacitatea mezoterapiei a fost confirmata in lupta impotriva celulitei. Imbunatatind metabolismul celular adipos face pielea mai stransa si elimina complet sau reduce efectul de coaja de portocala semnificativ.