Lifting cu fire resorbabile PDO

Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura inovativa, nechirurgicala ce are efect imediat si de lunga durata (12-18 luni). Acesta este insotit de un efect regenerator care permite intinerirea, ridicarea si netezirea tesutului cutanat. Firele utilizate sunt bioresorbabile, din PDO (Polidioxanona).

Procedura are la baza un mecanism simplu: medicul introduce mai multe fire subtiri care vor crea un efect imediat de lifting si de sustinere a pielii. In timp firele se vor resorbi si fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii si de stimulare a productiei de colagen.

Firele au un timp scurt de degradare, dupa doar 7 zile isi pierd cu 50% rezistenta mecanica. Intr-un interval de 35-40 de zile are loc o metabolizare completa.

Firele bio-resorbabile ridica pometii, diminueaza santul nazo-labial, atenueaza ridurile, reduc volumul barbiei, diminueaza excesul de piele la nivelul gatului. Nu exista nicio reactie alergica si este nedureroasa. Nu este necesara intreruperea activitatilor sociale.

Procedura nu dureaza mai mult de 30 minute.

Oferit de COOL SKIN SENSE SRL