Dermapen

Dermapen este procedura originala de microneedling echipata cu tehnologia inovatoare Advanced Oscillating Vertical Needling (AOVN), care ofera pacientilor un tratament eficient, minim invaziv si accesibil care reprezinta solutia perfecta  pentru o larga varietate de indicatii estetice, cum ar fi:

  • intinerirea, imbunatatirea texturii si a tonusului cutanat prin inductie naturala de colagen
  • ameliorarea cicatricelor ramase dupa acnee si a tuturor tipurilor de cicatrice
  • atenuarea ridurilor
  • ameliorarea porilor dilatati
  • atenuarea vergeturilor
  • uniformizarea culorii pielii, prin diminuarea petelor pigmentare
  • tratamentul caderii parului

Tehnologia Dermapen foloseste multiple ace care penetreaza pielea cu o  functie de vibratie automata.Cand sunt miscate pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen, creand in acelasi timp canale fine in piele. Aceste canale pot distribui pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora in fibroblaste pentru a hrani celulele din derm si stratul bazal. Aceasta absorbtie accelerata a ingredientelor active in piele rezulta in rezultate mai rapide de resurfacing.

Cate sedinte sunt recomandate pentru reintinerire, cicatrice acnee si vergeturi?

Reintinerire:           4-6 tratamente                 la 4 saptamani

Cicatrice acnee:    6 tratamente                     la 6 saptamani

Vergeturi:               4-8 tratamente                  la 4-6 saptamani

In cat timp se vad rezultatele?

De obicei rezultatele se vad dupa primul tratament. Dupa 4 pana la 6 tratamente rezultatele vor fi mai accentuate si durabile. Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul in 6-12 luni dupa incheierea tratamentelor daca se vor folosi produsele de ingrijire complementare recomandate.

Tratamentul este dureros?

La adancimile minime ale aparatului, tratamentul este nedureros. La adancimi mai mari de 0.5mm,  se va aplica o crema anestezica cu 15-40 minute inainte de tratament pentru a reduce la maxim disconfortul simtit.

 Exista o perioada de recuperare dupa tratamente?

In general nu , insa puteti observa inrosirea fetei timp de 12-48 ore dupa tratament. Majoritatea pacientilor isi reiau activitatile zilnice imediat dupa tratament. Aplicarea unui camuflaj care permite pielii sa respire va sigila pielea si va acoperi roseata pentru reluarea imediata a lucrului.

La cat timp dupa o injectare cu fillere se poate face un tratament cu Dermapen?

Se recomanda un repaus de minim 4 zile dupa injectarea fillerelor pentru calmarea eventualelor reactii ale pielii dupa injectare. Sau puteti face tratamentul cu Dermapen cu 1-2 zile inainte de injectare.